Här lägger jag upp bilder på den mat jag lagat som också ser trevlig ut på bild, vilket inte alltid är fallet även om den är god. Min matlagning bygger alltid på riktiga ekologiska råvaror, i den mån jag kan få tag i det och aldrig på halvfabrikat eller syntetiska ingredienser. Numera lagar jag endast vegetarisk mat, men även fisk och skaldjur.
Tuesday, January 4, 2011
Nyår 2010
Hummersnittar med blomkålspuré och ishavsrom på hembakt olivstekt franskbröd (allt ekologiskt)
Oljemarinerad getost med valnötter i honung (allt ekologiskt och från Öland) på hembakt olivstekt franskbröd.
Friterade risbollar med parmesan och persilja.
Vitlöksstekta jätteräkor (ekologiska!) med mango-/chilisalsa, koriander och rostade solrosfrön.
Här syns även den varma hummersoppan.
Hemgjord cirtronfromage (ekologisk)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Det äter jag gärna igen. :D
ReplyDeleteHa! Vad snobbigt! Men gott verkar det... :) Gott Nytt År på er!
ReplyDeleteHälsningar Lisa J