Om du gillar den här sidan får du hemskt gärna sprida den genom att trycka på knapparna nedan för FB, Twitter eller +1 :-)
eller den här:
Blogglista.se

Translate

Thursday, December 28, 2017

Pescetariansk lutfisk med vitsås och kryddpeppar- och mozarella-stekt aubergine

Kok lutfisk utan skinn i smord ugnsform i 45 minuter i ugn 225 grader C.

Koka potatis
Koka gröna ärtor

Vitsås: 50 g smör
2 1/2 msk vetemjöl
5 dl mjölk
vitpeppar
salt
muskotnöt

Tillbehör (Vegetariska "fläsktärningar"): Skär aubergine i cm-breda skivor längsmed
Skiva mozarellaost i 5 mm tjocka skivor
Lägg mozarellaskivor mellan auberginskivor och stek dem ganska hårt.

Tärna skivorna när de är stekta. Stek ytterligare tills det är knaprigt och krydda med salt och kryddpeppar


No comments:

Post a Comment