Om du gillar den här sidan får du hemskt gärna sprida den genom att trycka på knapparna nedan för FB, Twitter eller +1 :-)
eller den här:
Blogglista.se

Translate

Saturday, January 28, 2012

Att öppna ett ostron

Millan hackar schalottenlöken som ingår i den viktiga vinägerblandningen

Millan hackar schalottenlöken som ingår i den viktiga vinägerblandningen



Fine de Claire och Gilardeau

Fine de Claire och Gilardeau


Millan skär citron

Personligen tycker jag att vinäger är mycket godare till ostron än citron, men det är ju vackert!


Fine de Claire

De här ostronen var fantastiskt goda och mycket prisvärda! De bästa jag har ätit faktiskt.

Redo för att öppnas

Redo för att öppnas.


Att öppna ett ostron, originally uploaded by Anders Österberg.

Millan hittar den lilla glipan i änden där man vickar runt och lirkar med knivspetsen för att öppna ostronet



Sedan skär man längs kanten.

Sedan skär man längs kanten.



...och blottar innandömet

... och blottar innandömet



Ostron på krossad (nåja...) is

Ostron på krossad (nåja...) is

Färdigt att äta!

Färdigt att äta.

No comments:

Post a Comment